RESTAURANT BAR VISUALS IS TERUG

Restaurant Visuals is terug!

Tijdens GLOW 2018 zal restaurant Visuals eenmalig haar deuren openen in de exclusieve VIP Business Club De Lounge van Ingang 12 in het Philips stadion.

Kom voor, tijdens of na het wandelen van GLOW bij Visuals eten of borrelen en krijg hierbij een wervelende lichtshow in het PSV stadion!

Speciaal voor onze gasten heeft Visuals een skybox weten te bemachtigen waarin wij onze gasten mogen ontvangen. U heeft nu de kans om op deze bijzondere plek te genieten van de zorgvuldig door onze collega’s samengestelde lichtshow.

Laat u verwennen door onze chefs die voor u, passend bij het seizoen, een menu hebben samengesteld wat met zoveel mogelijk lokale producten is klaargemaakt. Neem een lekkere cocktail of maak een keuze uit onze wijnkaart die ook nu weer voorzien is met wijnen van top wijnhuizen van over de hele wereld, of laat u verrassen door een van onze exclusieve wijnen uit de ‘kelders’ van Visuals.

Reserveer nu voor slechts €29,50 een dinerarrangement of, voor wanneer u enkel van de lichtshow wilt genieten, een borrelarrangement voor maar €9,50!

(Genoemde bedragen zijn exclusief servicekosten)